Instrucțiuni pas cu pas pentru realizarea unei manichiuri „Full Cover”

 

PREGATIREA UNGHIILOR

(Spalati-va bine mainile cu sapun anti-bacterial)
PAS 1: Folositi o freza de unghii cu cap mediu sau un buffer pentru a indeparta cuticulele moarte si luciul de pe patul unghial.
Pas 2 : Modelati unghia si scurtati-o la lungimea dorita.
Pas 3 : Aplicati LICHIDUL NR.1 /PREP pe intreaga suprafata a celor 10 unghii si ventilati cateva secunde pentru uscare.

 

PREGATIREA PENTRU POWDER DIP

Pas 1: Aplicati LICHIDUL NR.2/BAZA pe ¾ din suprafata unghiei. Aplicati, folosind o miscare din spate catre fata pentru a va asigura ca unghia este bine acoperita.
Pas 2: Introduceti unghia in praful/pudra CRYSTAL CLEAR ( pudra de baza) sau praful colorat ales si scuturati usor , indepartind orice exces/surplus de praf care ar ramane pe unghie. (Pont : la nevoie folositi o perie pentru a indeparta orice surplus).
Pas 3 : Aplicati LICHIDUL NR.2/BAZA pe intreaga suprafata a unghiei. Folositi o miscare din spate catre fata pentru a va asigura ca unghia este total acoperita.
Pas 4 : Introduceti din nou unghia in praful ales si scuturati usor din nou excesul ramas, printr-o bataie usoara a degetului.
Pas 5 : Repetati pasul 3 si 4 pentru toate cele 10 unghii. (pentru o culoare mai accentuata/intensa, daca ati ales o culoare inchisa).
Pas 6 : Aplicati in mod generos LICHIDUL NR.3/ACTIVATOR si permiteti uscarea aprox. 20 secunde.

 

FINALIZAREA PROCESULUI

Pas 1: Modelati toate cele 10 unghii. (folositi o freza electrica cu cap de hartie fin si la turatie mica sau un buffer fin).
Pas 2 : Indrumati clienta sa isi spele mainile inainte de pasul urmator – folosind doar apa, FARA SAPUN-sau stergeti cu spirt/cleanser. Indepartati prin periere praful rezultat in urma modelarii.
Pas 3 : Aplicati in mod generos LICHIDUL NR.3/ACTIVATOR si permiteti uscarea pentru aprox. 15-20 secunde.Stergeti apoi cu un servetel uscat suprafat unghiei si cuticulele.
Pas 4 : Aplicati un strat subtire de LICHID NR. 4/FINISH (cu miscare de la stanga la dreapta si maxim 3 miscari, fara pensulare excesiva) pe toate cele 10 unghii. Apoi repetati, prin a aplica inca un strat de FINISH(luciu) si lasati sa se usuce timp de 2 minute fara sa atingeti. ( Pont : nu aplicati luciul folosind o miscare spate catre fata ci stanga-dreapta).